The Effects of Human Resource Management Practices on Service-Oriented Organizational Citizenship Behaviors: The Role of Organizational Commitment as a Mediator - Low, Sok Fun (2010)

(untitled)
Untuk memastikan kebolehterusan dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif, industri logistik memerlukan faedah kompetitif yang tidak boleh ditiru oleh pesaing. Sumber manusia memainkan peranan yang penting untuk membentuk faedah kompetitif.