The Effect Of Decentralization Towards Affective Commitment Among Universiti Sains Malaysia Administrative Employees - Hasenan, Haryani (2010)
Kajian ini adalah untuk memahami kesan desentralisasi (nyahpusat) ke atas komitmen afektif di kalangan Pegawai Tadbir di Universiti Sains Malaysia (USM).