Service Innovation: Case Study On Spa And Med Beauty At The Saujana - Mohd Yusoff, Yusmani (2010)
Industri spa di Malaysia saat ini mengalami pertumbuhan dan potensi yang sangat baik. Spa di Malaysia terus menjadi kekuatan budaya yang bersangkutan, tidak hanya mempengaruhi bagaimana pelanggan menjaga kesihatan, kesejahteraan, dan penampilan tetapi juga bagaimana mereka bekerja, melakukan perjalanan, dan bersosialisasi.