Risk Estimation of Shipping Related Public Listed Companies in Malysia - Gan, Pieng Yeow (2010)

(untitled)
Industri perkapalan adalah salah satu kegiatan utama dalam perdagangan dunia. Industri berkaitan dengan perkapalan adalah sektor yang sering dianggap sebagai perniagaan yang berisiko tinggi berbanding dengan sektor-sektor lain dalam ekonomi.