Performance Measurement System of Service Desk In a Multinational Company - Thum, Wan Yuin (2010)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk menyelidik sistem penilaian prestasi Service Desk di sebuah syarikat antarabangsa. Service Desk merupakan titik perhubungan tunggal untuk isu-isu berkenaan dengan informasi and infrastruktur teknologi kepada perkerja dalaman, pembekal luaran dan pelanggan-pelanggan.