Globalization challenges of a MNC: Effects of leadership and motivation on quality performance moderated by the cultural differences between Malaysia and Vietnam - Lakshmanan, Vishva (2010)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk memahami suatu bidang yang tidak mempunyai pemahaman yang terperinci, tapi yang semakin penting kini. Dengan globalisasi yang semakin memain peranan penting, tidak dinafikan yang lebih syarikat terpaksa merantau ke negara lain untuk bersaing dengan lebih berkesan.