Entry mode strategies of finnish firms Entering the malaysian market - Alapiha, Janika Marianne (2010)

(untitled)
Pengantarabangsaan firma merupakan topik yang telah dikaji secara meluas; pilihan keputusan yang kompleks sering dihadapi oleh syarikat-syarikat dalam usaha untuk mencari peluang perniagaan baru melalui penerokaan ke pasaran asing.