Critical Success Factors (CSFs) for Lean Six Sigma (LSS) Implementation and Its Impact on the Performance of Electronic Manufacturing Services (EMS) Industries - Teo, Leam Kee (2010)
Banyak industri antarabangsa EMS seperti Flextronics, Jabil, Celestica, Plexus, Venture dan SCI Sanmina telah mendirikan tapak kilang di Asia, Amerika dan Eropah. Industri EMS ini menyediakan tapak outsourcing untuk industri OEM bagi pengurangan kos operasi.