Balancing borders and bridges: understanding the employability among polytechnic graduates - Yope @ Yahya, Suraya (2010)

(untitled)
Kajian ini adalah bertujuan untuk mengkaji hubungan di antara sifat, kemahiran dan juga kesesuaian tugas graduan bagi melihat kebolehpasaran dikalangan graduan lepasan politeknik Malaysia.