A Case Study Of Environmental Management Practices Of A Transportation Company In Thailand - Lee, Phay Lin (2010)

(untitled)
Pencemaran udara merupakan ancaman yang serius terhadap persekitaran dan juga kesihatan manusia. Malangnya, industri logistik merupakan penyumbang kedua terbesar pencemaran udara di dunia dan Negara Thailand.