Factors Affecting Malaysian Generation Y’s Green Brand Perception And Purchase Decision - Wong, Wai Kei (2010)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti faktor-faktor yang mempengaruhi persepsi jenama hijau di kalangan generasi Y di Malaysia.