Factors That Determine Intellectual Property Strategy Of The Firm - Lee, Sooi Poh (2010)
Kajian ini mengkaji beberapa faktor yang mungkin mempengaruhi sebuah syarikat melakukan pelanggaran harta intelek. Juga apakah polisi yang sesuatu kerajaan boleh buat untuk mempertinggikan strategi harta intelek bagi negaranya.