Factors Influencing The Green Purchase Behavior Of Environmental Related Volunteers In Penang - Tan, Shwu Shyan (2010)

(untitled)
Pengguna mulai sedari bahawa perlakuan pengguna boleh membawa kesan yang besar terhadap alam sekitar. Ini disebabkan oleh kesedaran dunia terhadap kualiti alam sekitar yang semakin mudarat seperti isu kepanasan alam dan pencemaran.