Antecedent Outcomes Study On Green Value Chain Initiatives: A Perspective From Sustainable Development And Sustainable Competitive Advantage - Tan, Teong Jin (2010)

(untitled)
Kemunculan rantaian nilai hijau atas kesedaran tentang kepentingan alam sekitar akibat daripada daya pembangunan lestari demi memastikan pencapaian keunggulan kompetitif lestari di pasaran merupakan polar perniagaan yang tidak dapat dielakkan sejak kebelakangan ini.