Factors Influencing the Intentions of Singaporean Tourists to Revisit Malaysia. - Ch'ng, Li Guat (2010)
Industri perlancongan menjadi sebuah industri yang penting di banyak negara kerana ia menyumbang kepada pertukaran wang, menambahkan peluang pekerjaan, and mengelakkan kekurangan peluang pekerjaan.