The Relationship Between Leadership Style And Work Values Of Employees In The Printing Industry In Penang - Loh, Jin Han (2010)
Kepemimpinan adalah faktor kunci dalam melanjutkan syarikat menuju kejayaan. Dalam dunia perniagaan yang kompetitif, pemimpin memainkan peranan yang sangat penting dalam mempengaruhi nilai kerja pekerja dalam setiap industri.