Workplace Condition As A Moderator Between Innovation Investment And Company Performance - Selamat, Nur Syazwani (2010)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti kesan keadaan tempat kerja, iaitu keselamatan kerja dan kesihatan, pembangunan pekerja, retensi pekerja, kepelbagaian dan hubungan pekerja, ke atas hubungan antara pelaburan inovasi dan prestasi syarikat.