Tourist’s Place Experience: An Empirical Study In Penang Culture Traits And Heritage - Ooi, Brandon Chee Siang (2010)
Kajian ini mengkaji dimensi ciri-ciri budaya perniagaan dan warisan pelancongan di Pulau Pinang.