Conceptualization of Perceived Utilization of Public Bus Transport Service: Empirical Evidence for Malaysia Transport Sustainability - Choong, Jacylin Shiau Suan (2010)

(untitled)
Peningkatan penggunaan kenderaan persendirian dan kemelosotan perkhidmatan bas awam (PBA) menunjukkan kecenderungan penduduk Malaysia untuk memandu daripada menggunakan PBA.