Making Assembly More Lean: A Case Study In Malaysia - Blair, Ryan Douglas (2010)
Penyelidikan ini adalah untuk meneroka sebahagian daripada pelaksanaan Lean Manufacturing (penyingkiran pembaziran melalui pembaikan berterusan) di sebuah syarikat elektronik di Malaysia.