The Role of Brand Equity in the Effects of Corporate Social Responsibility on Consumer Loyalty - Almohammad, Asaad (2010)

(untitled)
Berdasarkan kepada andaian yang dibuat, pelanggan menuntut lebih daripada produk berkualiti tinggi atau perkhidmatan dengan harga yang rendah, dan pada masa yang sama syarikat perniagaan mencari kriteria lain untuk meningkatkan tahap kesetiaan pelanggan mereka.