Factors Influencing Consumer Buying Behavior of Luxury Branded Goods - Khor, Eng Tatt (2010)
Pada masa dahulu pengguna membeli-belah berdasarkan nilai mata wang, iaitu pembelian are untuk mendapatkan barangan atau perkhidmatan yang diperlukan sahaja.