STW 211 - Intenvensi Sosial Dengan Individu Dan Keluarga – Oktober - November 1995 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1995)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/1996 Oktober/November 1995 Masa: 3 jam