SBW 204 - Analisis Pelaburan Dan Prinsip Keusahawanan - September 1997 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 Masa: 3 jam