SBP 310 - Kaedah Penyelidikan Pembangunan – Oktober - November 1994 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1994)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1994/95 Oktober/November 1994 Masa: 3 jam