SAW 203 - Teori Tingkahlaku Manusia Dan Masyarakat - SAW 200 - Teori Sosial September 1997 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/1998 September 1997 Masa: 3 jam