SAU 304 - Agama Dan Masyarakat & SAU 308 - Agama Dan Hubungan Sosial - September 1997 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/1998 September 1997 Masa: 3 jam