SAU 207 - Manusia Dan Kebudayaan Di Asia Tenggara - Perspektif Arkeologi - April 1993 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1993)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1990/91 Mac/April 1991 Masa: 3 jam