SAP 300 - Kaedah-Kaedah Penyelidikan Tinjauan Dan Kajian Luar - Mac-April 1992 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1992)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1991/92 Mac/April 1992 Masa: 2 jam