Minyak Wangi Dari Sawit. - Ibrahim, M.N Mohamad; Khairuddin, Farayusnida (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2007)
MINYA wangi ialah campuran minyak pati,sebatian aromatik, penguat dan pelarut yang memberikan bau yang menyenangkan pada tubuh badan, objek dan benda hidup.