A Co-Integration Analysis On The Saving Rate Determinants In Malaysia. - Mohd, Saidatulakmal (2004)
Kertas kerja ini mengkaji penilaian mengenai penentu kadar tabungan di Malaysia menggunakan Hipotesis Kitaran Hidup (LCH) lanjutan dengan menggunakan data siri masa bagi tempoh 1964-2001.