Pelaksanaan Sistem Ujian Berkomputer(Bahagian 1)(SLUB) Di JabatanPengangkutan Jalan Malaysia Dan Hubungannya Dengan Sistem Latihan Ujian Berkomputer. - Wan Hussin, Prof.Madya Dr Wan Muhd Aminuddin (1996)
Sistem Ujian Berkomputer(Bahagian 1) atau singkatan SUB merupakan satu kaedah ujian Undang-Undang Jalan Raya secara berkomputer yang telah dibangunkan oleh USM.......