Development of an automated test data generation and execution strategy using combinatorial approach [TK1-9971]. - Klaib, Mohammad Fadel Jamil (2009)
Untuk memastikan tahap piawaian jaminan kualiti dan keboleharapan sesuatu perisian, pengujian hendaklah dijalankan untuk setiap konfigurasi.