Synthesis, Characterization, Photophysical And Computational Study Of Schiff Base Ligands And Their Zn(II) Complexes [QD1-999]. - Taha, Naser Eltaher Eltayeb (2009)

(untitled)
Ligan bes Schiff dan kompleks Zn(II)nya telah menunjukkan kebolehan yang baik untuk pelbagai aplikasi disebabkan sifat-sifat dalam keadaan asas dan terujanya yang menarik.