Kraf Buluh Kampung Jal Kechil: Simbolisme Minda Dan Watak Dalam Sosiobudaya Melayu - Arshad, Mohd Zaihidee (2009)

(untitled)
Keselarasan hubungan antara manusia dengan persekitaran telah menimbulkan reaksi untuk memakmurkan alam dengan pembangunan pemikiran dan tindakan yang seimbang.