Studies on electrochemically synthesized polyaniline and its copolymers - Parsa, Ali (2009)
Pengelektropolimeran oksidaan anilina di dalam asid fosforik di atas grafit komposit pensil 2B telah disempurnakan dengan menggunakan beberapa garam takorganik yang dipilih sebagai elektrolit penyokong.