Synthesis of biodiesel from palm oil and sea mango oil using sulfated zirconia catalyst [TN1-997]. - Kansedo, Jibrail (2009)
Penghasilan biodiesel daripada minyak kelapa sawit dan minyak mangga laut telah dikaji.