Transmitter precoding and code-sharing techniques using block transmission system [TK1-9971]. - Nayef Khatib, Mutamed Turki (2009)
Dewasa ini, perkhidmatan komunikasi bergerak telah meledak dengan begitu pantas sekali dalam masyarakat kita. Kesemua sistem komunikasi selular yang ada kini menggunakan teknologi digital.