Synthesis And Characterization Of Carbonated Hydroxyapatite As Bioceramic Material [Tn1-997] - WIDYASTUTI, WIDYASTUTI (2009)
Dalam kajian ini, hidroksiapatit berkarbonat (CHA) disintesis menggunakandua kaedah sintesis, iaitu melalui kaedah pemendakan dan pengemulsian nano.