Stabilization Mechanisms of Oil Palm Empty Fruit Bunch (OPEFB) Fibre Reinforced Silty Sand [TA1-2040]. - Bateni, Farshid (2009)
Pelbagai jenis kaedah pengukuhan telah digunapakai dalam meningkatkan kekuatan tanah. Ini menyebabkan semakin banyak kajian dilakukan dalam mengenalpasti sumber baru yang lebih sesuai sebagai alat pengukuhan.