Prevalence Of Beta-2 Adrenergic Receptor (β2AR) Polymorphisms In Malay Population And Relationship Of These Polymorphisms To A Model Assessing Macrovascular Endothelial Function [RK1-715] - NIK IBRAHIM, DR NIK NOR IZAH (2009)
Disfungsi endotelium mendahului proses aterosklerosis. Pengukuran fungsi endotelium akan membolehkan pengesanan awal ke atas aterosklerosis dan membantu strategi rawatan.