Palaeoan Thropological Study Of Late Prehistoric Human Skeletal Remains In Semporna, Sabah [Cc1-960] - Eng, Ken Khong (2009)
Penyelidikan arkeologi di Semporna, Sabah dari tahun 2002 hingga 2007 telah menemui dua tapak pengkebumian Zaman Akhir Prasejarah di Melanta Tutup dan Bukit Kamiri.