Kesan tahap keagamaan dan akauntabiliti peribadi terhadap niat membayar zakat perniagaan di kalangan kontraktor perniagaan tunggal Pulau Pinang [HD28-70]. - Ghazali, Ahmad Radzuan (2009)
Objektif utama kajian adalah untuk menjelaskan pengaruh tahap keagamaan dan akauntabiliti peribadi terhadap sikap terhadap perlakuan, norma subjektif, kawalan tingkah laku dilihat dan niat atau kemahuan untuk membayar zakat perniagaan.