Kesan Interaksi Mikoriza Vesikular-Arbuskular (Mva), Paras Berbeza Vermikas Dan Baja Kimia Terhadap Pertumbuhan 3 Varieti Cili (Capsicum Annum L.) Tempatan - Lob, Suhaizan (2009)
Kajian ini dilakukan untuk mengkaji kesan penggunaan Mikoriza Vesikular-Arbuskular (MVA), vermikas dan baja kimia terhadap pertumbuhan fizikal, kandungan nutrien, kandungan klorofil, peratus jangkitan MVA dan komposisi mikroorganisma mikorhizosfera pokok cili varieti MC11, MC12 dan MP.