HLA polymorphism in Malay sub-ethnic groups in peninsular Malaysia[R5-130.5]. - Atan, Edinur Hisham (2009)

(untitled)
Di dalam kajian ini, Human Leukocyte Antigen (HLA) kelas I dan II telah dianalisa dengan menggunakan kaedah pencetus penjujukan khusus (Sequence Specific Primer) di kalangan 176 individu yang tiada pertalian kekeluargaan dari 6 kumpulan sub-etnik Melayu di Semenanjung Malaysia: