Genotoxic evaluation of locally produced dental porcelain using the ames salmonella and comet assays [RK1-715]. - Mohammed Noushad, Mohammed Noushad (2009)

(untitled)
Porselin merupakan bahan sintetik gantian yang kelihatan paling asli yang digunakan untuk pemulihan gigi, dan ia mempunyai tempat yang istimewa dalam bidang pergigian kerana ia memberikan hasil yang cantik dari sudut estetik.