Enhanced software product line (ENSPL) for industrial test applications[QA75]. - Ngo, Yu Cheng (2009)
Pendekatan-pendekatan barisan produk perisian masa kini menghasilkan produk perisian yang mempunyai ikatan kuat dengan aset-aset perisian.