Efficiency of swale and dry pond for storm water management - Abd Manap, Asnol Adzhan (2009)
Perlaksanaan tata pengurusan terbaik sistem saliran baru melalui aplikasi “Stormwater Management Manual For Malaysia” atau lebih dikenali sebagai Manual Saliran Mesra Alam (MSMA), yang memfokuskan saluran berumput dan kolam takungan kering di Malaysia telah dikaji.