Effect of cold setting adhensives and glue spread on properties of oil palm trunk laminated veneers[T1-995]. - Sarmin, Siti Noorbaini (2009)
Kajian terhadap penghasilan venir terlaminasi (LV) daripada batang kelapa sawit (OPT) semakin meningkat selaras dengan tujuan untuk mengurangkan bahan buangan daripada kelapa sawit.