Dyslipidemia control and adverse drug reactions of statins among patients at cardiac clinic of Penang Hospital, Malaysia[RS1-441]. - Alrazzaq, Hadeer Akram Abdul (2009)
Ramai pesakit di Malaysia menggunakan statin untuk pencegahan masalah kardiovaskular dan kematian. Walau bagaimanapun, data tempatan tentang keberkesanan dan keselamatan terapi statin adalah sangat kurang.